CAMP HARJULA - vlogit kertovat omakotitalon rakentamisesta pääkaupunkiseudulla lyhyiden videoiden muodossa. Unelmien kivitalo siintää jo silmissä, mutta matkan varrelle mahtuu varmasti useita haasteita rakentamisen eri vaiheista. Videoiden kautta haluan tuoda esille aitoja raksatunnelmia ja antaa kaikille ensirakentajille ja remontoijille käytännöllisiä vinkkejä rakentamisen eri vaiheista. Tervetuloa seuraamaan talonrakennusvlogiani, joka toivottavasti inspiroi muitakin toteuttamaan unelmiaan, olivat ne sitten pieniä tai isoja.

MY WEEK – vlogit kertovat normi arjestani, jota luonnollisesti värittää myös talonrakennusurakka. My Week - vlogeissa on usein myös pilkettä silmäkulmassa, sillä huumori ja positiivisuus on aina hyvästä.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai haluat ehdottaa vlogi – yhteistyötä.

 

Camp Harjula vlogin 21. jaksossa Myyntijohtaja Jari Malkamäki kertoo mitä eri talotoimitukset Jämerällä pitää sisällään ja minkälaisen vakuuden Jämerä asiakkailleen antaa. Lisäksi puhutaan kivitalon budjetista ja kurkataan miltä tupa näyttää.

Camp Harjula vlogin 20. jaksossa nähdään huikea Valmistulen piipun nosto 10 metriin ja kiertoilmatakan asennus. Valmistuli Oy:n asentaja Touko Sivula kertoo asennuksen eri vaiheista, sekä piipun ominaisuuksista. Voi pojat, tämä kannattaa katsoa.

Camp Harjula vlogin 19. jaksossa Marianne vierailee Vantaan Keittiömaailmassa Kati Tiilikaisen luona, joka on myös suunnitellut Camp Harjulan tulevan keittiön. Luvassa on hyödyllisiä vinkkejä ensirakentajille ja kurkistus keittiötilojen uutuuksiin.

Camp Harjula vlogin 18. jaksossa Marianne ja Jämerän miehet häärivät katolla. Katto siivotaan, reijät eristetään ja asennetaan villat ja aluskatteet valmiiksi peltitoimitusta varten.

Camp Harjula vlogin 17 jaksossa valetaan lattiapinta maakosteabetonilla. Ecofloor Finland Oy:n asiantuntija Tomi Kanto valottaa, miksi tämä menetelmä on ekologisempi valmisbetoniin nähden. Ja mikä parasta, lopputuloksena on huikean tasainen lattia.

Camp Harjula vlogin 16. jaksossa Marianne vierailee ikkunatehtaalla ja selvittää minkälaisia ikkunoita ja ovia on mahdollista nykyään saada. Lammin Ikkunat Oy:n myyntijohtaja Rainer Salminen kertoo myös miten kännykän saa kuulumaan kivitalossa.

Camp Harjula vlogin 15. jaksossa Mediasähkön Marko Vesilahti kertoo, mitä olisi hyvä ottaa huomioon omakotitalon sähkötöissä.

Camp Harjulan 14. jaksossa Marianne tutustuu Valmistuli Oy:n takkoihin ja selvittää minkälainen takka sopii maalämpötaloon ja mitä tietoja takkavalmistajalle tarvitaan. Toimitusjohtaja Kari Sivula antaa hyviä vinkkejä myös takan asennusaikatauluun.

Camp Harjula vlogin 13. jaksossa on tontilla käynnissä maalämpöporaus ja kellarin lattiaan asennetaan lattialämmitysputket.

Camp Harjula vlogin 12. jaksossa eristetään kellarikerroksen ulkoseinää slammauksen jälkeen bitumisivelyllä, kumibitumihuovalla, patolevyllä ja routastyroksilla. Martti Pulli / Mp- Kate Oy:stä ja Marianne hääriin tontilla ja antaa vinkkejä ensirakentajille työvaiheisiin liittyen.

Camp Harjula vlogin 11. jaksossa arkkitehti Päivi Merelä tulee päivittämään työmaalle ikkunamuutoksen, vastaava mestari Rauno kertoo missä mennään, kellarissa Mariannen isä asentaa styroksia ja Marianne itse slammaa seiniä. Hommat etenee ja ilmat lämpenee 🌞

Camp Harjula vlogin 10. jaksossa saapuu tontille jälleen uutta Jämerän kuormaa. Ensin rakennetaan kellarin kantavat seinät, jonka jälkeen asennetaan välipohja. Vastaava mestarimme Rauno Lautanen vinkkaa miten työt etenee ja urakoitsijamme Jyrki Rajasalo kertoo vinkkejä välipohjan raudoitukseen. Kevätaurinkokin lämmittää tonttia jo ihanasti.